Home Locuri pescuit Partide ID:27476

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Sarulesti
loc. Sarulesti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person apreda
  • scheduleacum 7 ani
  • visibility12238 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
drumul este excelent.

label_outline
Momeli folosite:
benzar mix si larve de libelula.


label_outline
Comentariu despre partida
A fost o partida de vis, intre 8 am si 16 pm, pe o vreme superba. Am pescuit pe partea cu hotelul, la 30 metri de mal, probabil imediat dupa pragul cunoscut, la o adancime de 6-7 metri. Pe balta erau in jur de 80 de oameni, doar pe ambele maluri. Am prins aproximativ 6.5 kg de platica frumoasa, cam 4 la kg, la larva de libelula. Daca pot sa dau un sfat, v-as sugera sa ramaneti pe unul din maluri si sa dati pe fundul apei si intre ape (cam 30 cm) alternativ. Eu am dat doar pe fund si am prins bine insa alti vecini de-ai mei dadeau intre ape si prindeau la fel.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Alte specii: 7 kg

-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]